Auto proefles aanvragen

Stuur je aanvraag per mail naar info@ruberborn.nl

Rijles in Geleen

Rijschool Ruber staat al jarenlang bekend als dè auto- en motorrijschool in de regio. Niet voor niets geniet je bij rijschool Ruber een hoog slagingspercentage van wel 75% bij 1e examens en zelfs 90% van de herexamens. Kies daarom om je rijles in Geleen te volgen via dè beste rijschool van Limburg. De snelste weg naar je rijbewijs! 

Rijschool Ruber is actief in midden- en zuid-Limburg in o.a. 

Vraag vandaag nog een intest aan bij rijschool Ruber

Geleen

Rijles Geleen

Autorijlessen Sittard

Rijlessen in Geleen neem je bij Ruber

Op zoek naar rijles in Geleen en omstreken? Kies dan voor de beste rijschool met het hoogste slagingspercentage uit de regio! De snelste route naar je auto- of motorrijbewijs! 

Rijschool Ruber biedt meerdere mogelijkheden voor het behalen van alle rijbewijzen. Rijschool Ruber heeft méér dan 55 jaar ervaring en durft met jou een vaste all inclusive prijs af te spreken!

Dit houdt in dat wij jou na een intake-rijles precies aangeven hoeveel rijlessen je nodig zou hebben en spreken vervolgens een vast bedrag met je af. Zéér uniek dus. Vaak biedt men minder rijlessen aan in het begin maar in de loop van de rijopleiding blijkt dat je toch weer meer nodig hebt waardoor je nooit uitkomt met het afgegeven kostenplaatje, dat is natuurlijk vervelend! Rijschool Ruber Born doet het dus anders. Neem direct contact op voor een vrijblijvende afspraak of voor meer informatie over dit unieke aanbod.

Daarnaast biedt rijschool Ruber ook de mogelijkheid tot losse rijlessen of een vast aantal lessenpakketten aan;                

Van aanmelding tot rijbewijs

Hoelang een opleiding gaat duren is van twee factoren afhankelijk. Ten eerste zal het afhangen van het aantal rijlessen dat een leerling nodig blijkt te hebben. Dit is weer van twee onderdelen afhankelijk namelijk de aanleg die een leerling heeft voor het autorijden en de vakbekwaamheid van de instructeur c.q. rijschool. De tweede factor die de duur van de opleiding bepaald is de frequentie waarmee gereden gaat worden.

Een tweede stap is de aanvraag van een rijexamen. Dit is een administratieve handeling waarbij gegevens van de leerling naar het CBR gestuurd worden. Het belangrijkste document dat hier bij hoort is de: “Eigen Verklaring”, een tiental vragen omtrent de geestelijke en lichamelijke gesteldheid van de kandidaat.

Een aantal weken voor het eigenlijke examen kan een kandidaat een Tussen Tijdse Toets (proefexamen) doen. De TTT wordt afgenomen door een examinator van het CBR. Dit kan de zelfde examinator zijn, dan die het examen gaat afnemen. De TTT biedt een aantal voordelen. Op de eerste plaats heb je de hele examenprocedure al eens mee gemaakt. Je hebt al eens mogen “proeven” aan de “examenspanning”. De route die tijdens de TTT wordt gereden is van gelijk moeilijkheidsniveau als het rijexamen, je weet dus na afloop waar nog aan gewerkt moet worden.

Als je tijdens de TTT beide bijzondere verrichtingen voldoende hebt uitgevoerd hoef je tijdens je examen geen bijzondere verrichtingen meer te doen. De slagingspercentages bij kandidaten die de TTT wel deden, liggen dan ook beduidend hoger dan bij de kandidaten die de TTT niet deden. Toch zullen wij individueel bekijken en adviseren of een TTT meerwaarde heeft voor de betreffende kandidaat.

De laatste stap op weg naar je rijbewijs is het rijexamen.

Motorrijbewijs
MOTORRIJBEWIJS

MOTORRIJLESSEN VOLG JE BIJ RUBER BORN

lees meer    ➔
Autorijopleiding
AUTORIJOPLEIDING

VASTE PRIJS
VOOR JE AUTORIJBEWIJS

lees meer    ➔
© 2014 MediaZo!. All Rights Reserved.