Gratis auto proefles aanvragen!

Stuur je aanvraag per mail naar info@ruberborn.nl

Rijles in Sittard

Rijschool Ruber staat al jarenlang bekend als dè auto- en motorrijschool in de regio. Niet voor niets geniet je bij rijschool Ruber een hoog slagingspercentage van wel 75% bij 1e examens en zelfs 90% van de herexamens. Kies daarom om je rijles in Sittard te volgen via dè beste rijschool van Limburg. De snelste weg naar je rijbewijs! 

Rijschool Ruber is actief in midden- en zuid-Limburg in o.a. 

  1. Sittard
  2. Geleen
  3. Born
  4. Limbricht
  5. Beek
  6. Maastricht

Vraag vandaag nog een gratis rijles aan bij rijschool Ruber

Autorijlessen Sittard

Rijles Sittard

Autorijlessen Sittard

Rijlessen in Sittard neem je bij Ruber

Op zoek naar rijles in Sittard en omstreken? Kies dan voor de beste rijschool met het hoogste slagingspercentage uit de regio! De snelste route naar je auto- of motorrijbewijs! 

Autorijschool Ruber Born biedt meerdere mogelijkheden voor het behalen van je Autorijbewijs. Autorijschool Ruber Born heeft méér dan 55 jaar ervaring en en een slagingspercentage van méér dan 75% bij 1e examen (landelijk 49%). Voor het behalen van je rijbewijs zijn er meerdere opties. Zo kun je kiezen voor een all inclusive opleiding, pakketten en losse lessen.

Hoe het werkt de all inclusive rijopleiding?

Eerst wordt er een intest gedaan van 2 uur (gratis). Omdat de instructeur al jaren ervaring heeft kan hij inschatten hoeveel lessen jij nodig zult hebben. Aan de hand daarvan wordt er een vaste prijs afgesproken. Dit is dan de prijs die je betaald voor het behalen van je rijbewijs. Dus ook als je meerdere lessen nodig hebt of meerdere keren op examen moet, dan zijn er géén bijkomende kosten! Vaak biedt men minder rijlessen aan in het begin maar in de loop van de rijopleiding blijkt dat je toch weer meer nodig hebt waardoor je nooit uitkomt met het afgegeven kostenplaatje, dat is natuurlijk vervelend! Autorijschool Ruber Born - Sittard doet het dus anders. Neem direct contact op voor een vrijblijvende afspraak of voor meer informatie over dit unieke aanbod.

Daarnaast biedt autorijschool Ruber Born ook de mogelijkheid tot losse rijlessen of een vast aantal lessenpakketten aan;

Motorrijbewijs
MOTORRIJBEWIJS

MOTORRIJLESSEN VOLG JE BIJ RUBER BORN

lees meer    ➔
Autorijopleiding
AUTORIJOPLEIDING

VASTE PRIJS
VOOR JE AUTORIJBEWIJS

lees meer    ➔
© 2014 MediaZo!. All Rights Reserved.