auto proefles aanvragen!

Stuur je aanvraag per mail naar info@ruberborn.nl

Autorijschool Limbricht

Autorijschool Ruber staat al jarenlang bekend als dè auto- en motorrijschool in de regio. Niet voor niets geniet je bij Autorijschool Ruber in Limbricht een hoge slagingspercentage van wel 75% bij 1e examens en zelfs 90% van de herexamens. 

Autorijschool Ruber is actief in midden- en zuid-Limburg in o.a. 

  1. Sittard
  2. Geleen
  3. Born
  4. Limbricht
  5. Beek
  6. Maastricht
  7. Vanaf 16 jaar

Vraag vandaag nog een gratis proefles aan bij autorijschool Ruber. 

Vaste prijs voor je rijbewijs

Autorijschool Limbricht

Autorijlessen Sittard

Autorijlessen volg je bij Autorijschool Ruber

Op zoek naar een autorijschool in Limbricht? Kies dan voor autorijschool Ruber. Niet voor niets al jarenlang de beste uit de regio! 

Autorijschool Ruber biedt meerdere mogelijkheden voor het behalen van je Autorijbewijs. Autorijschool Ruber Limbricht heeft méér dan 55 jaar ervaring en en een slagingspercentage van méér dan 75% bij 1e examen (landelijk 49%). Voor het behalen van je rijbewijs zijn er meerdere opties. Zo kun je kiezen voor een all inclusive opleiding, pakketten en losse lessen.

Hoe het werkt de all inclusive rijopleiding?

Eerst wordt er een intest gedaan van 2 uur (gratis). Omdat de instructeur al jaren ervaring heeft kan hij inschatten hoeveel lessen jij nodig zult hebben. Aan de hand daarvan wordt er een vaste prijs afgesproken. Dit is dan de prijs die je betaald voor het behalen van je rijbewijs. Dus ook als je meerdere lessen nodig hebt of meerdere keren op examen moet, dan zijn er géén bijkomende kosten! Vaak biedt men minder rijlessen aan in het begin maar in de loop van de rijopleiding blijkt dat je toch weer meer nodig hebt waardoor je nooit uitkomt met het afgegeven kostenplaatje, dat is natuurlijk vervelend! Autorijschool Ruber Born - Sittard doet het dus anders. Neem direct contact op voor een vrijblijvende afspraak of voor meer informatie over dit unieke aanbod.

Daarnaast biedt autorijschool Ruber ook de mogelijkheid tot losse rijlessen of een vast aantal lessenpakketten aan;

Motorrijbewijs
MOTORRIJBEWIJS

MOTORRIJLESSEN VOLG JE BIJ RUBER BORN

lees meer    ➔
Autorijopleiding
AUTORIJOPLEIDING

VASTE PRIJS
VOOR JE AUTORIJBEWIJS

lees meer    ➔
© 2014 MediaZo!. All Rights Reserved.