Auto proefles aanvragen!

Stuur je aanvraag per mail naar info@ruberborn.nl

Autorijlessen in Beek

Autorijschool Ruber staat al jarenlang bekend als dè auto- en motorrijschool in de regio. Niet voor niets geniet je bij Autorijschool Ruber in Born een hoog slagingspercentage van wel 75% bij 1e examens en zelfs 90% van de herexamens. Kies daarom om je autorijlessen in Beek te volgen via dè beste rijschool van Limburg. De snelste weg naar je rijbewijs! 

Autorijles Beek

Autorijschool Ruber is actief in midden- en zuid-Limburg in o.a. 

Vraag vandaag nog een intest aan bij autorijschool Ruber.

Autorijlessen Sittard

Autorijlessen Beek

Autorijlessen Beek

Autorijlessen in Beek neem je bij Ruber

Op zoek naar autorijlessen in Beek en omgeving? Kies dan voor de beste rijschool met het hoogste slagingspercentage in Limburg! De snelste route naar je autorijbewijs! 

Autorijschool Ruber biedt meerdere mogelijkheden voor het behalen van je Autorijbewijs. Autorijschool Ruber heeft méér dan 55 jaar ervaring en durft met jou een vaste all inclusive prijs af te spreken!

Dit houdt in dat wij jou na een intake autorijles precies aangeven hoeveel rijlessen je nodig zou hebben en spreken vervolgens een vast bedrag met je af. Zéér uniek dus. Vaak biedt men minder rijlessen aan in het begin maar in de loop van de rijopleiding blijkt dat je toch weer meer nodig hebt waardoor je nooit uitkomt met het afgegeven kostenplaatje, dat is natuurlijk vervelend! Autorijschool Ruber Born doet het dus anders. Neem direct contact op voor een vrijblijvende afspraak of voor meer informatie over dit unieke aanbod.

Daarnaast biedt autorijschool Ruber ook de mogelijkheid tot losse rijlessen of een vast aantal lessenpakketten aan;

Leerling-volg-Systeem

Wij houden van alle leerlingen een instructiekaart bij. Op deze kaart worden alle lessen van de leerling genoteerd. Bij iedere rijles wordt genoteerd wat er in die rijles behandeld is. Het moge duidelijk zijn dat de onderdelen gedoceerd worden van makkelijk opklimmend naar moeilijk. Tevens is het de taak van de instructeur om bij ieder onderdeel een geschikt “oefengebied” te kiezen. 

Motorrijbewijs
MOTORRIJBEWIJS

MOTORRIJLESSEN VOLG JE BIJ RUBER BORN

lees meer    ➔
Autorijopleiding
AUTORIJOPLEIDING

VASTE PRIJS
VOOR JE AUTORIJBEWIJS

lees meer    ➔
© 2014 MediaZo!. All Rights Reserved.